Hvordan laver man slush ice

Når du skal lave slush ice med en lejet slush ice maskine, skal du blot blande vand og slush ice saft og derefter tænde maskinen.

Sværere er det egentlig ikke. Selve indstillingen af maskinen kan variere fra maskine til maskine. Når du lejer en slush ice maskine hos Festbamsen, så får du selvfølgelig en udførlig forklaring af hvordan maskinen bruges. Det er dog ikke raketvidenskab, og meget nemt og intuitivt. De maskiner som vi udlejer er også lavet til formålet, og derfor så lette som muligt.

Du kan også lave hjemmelavet slush ice, hvilket der findes mange guides til på Google og YouTube.

Hvor kan man købe slush ice saft

Du kan købe slush ice saft hos Festbamsen. Både når du lejer en slush ice maskine, eller hvis du blot skal bruge slush ice koncentrat.

Vi fører de mest populære smage, og kan skaffe de fleste andre smage også. Så er der noget til enhver smag, uanset om du blot skal lave almindelig slush ice eller slush ice drinks til en voksenfest.

Du kan også finde slush ice saft andre steder på nettet. Vær blot opmærksom på at saften er beregnet til slush ice, da det kræver det rigtige blandingsforhold at få den rigtige konsistens. Derfor kan du heller ikke blot kobe Scoop light saft i supermarkedet.

Hvordan laver man hjemmelavet slush ice

Du kan lave hjemmelavet slush ice derhjemme ved at blande din yndlingssaft og fryse det. Her skal du blot være opmærksom på at det hverken får for lang tid (så det bliver en klump is) eller for kort tid (så det ikke fryser nok). Her kan du med fordel tage din saft ud og ryste indimellem imens du venter.

Det bliver en omstændig proces, og vil du gøre det lidt lettere kan man købe nogle maskiner til hjemmebrug til nogle få hundrede kroner. Her findes flere forskellige varianter – både nogle som laver rigtig slush ice, og nogle der laver snow cones som man især kender fra amerikanske serier. Oftest kræver de en masse salt, og en smule arbejde. Der findes dog enkelte slush ice maskiner til hjemmebrug, som blot knuser isen, og virker fornuftige til hverdagsbehov.

Den letteste måde, vil dog oftest være med en rigtig slush ice maskine. Den kan du enten leje hos Festbamsen eller købe selv. Vi har maskiner der passer de fleste behov, så skal du blot holde en lille fest eller børnefødselsdag, har vi også en maskine der passer.

Hvad koster en slush ice maskine

Rigtige slush ice maskiner kan købes fra ca. 5.000 kr for de mindste modeller og helt op til 30.000 kroners klassen. Prisen afhænger både af størrelsen, kvaliteten og om du vil have en brugt eller ny. Vil du gerne have din egen slush ice maskine, hjælper vi gerne med at finde den maskine der passer til netop dit behov.

En slush ice maskine til hjemmebrug, hvor du blandet knust is og saftevand, kan fås til 3-500 kr. alt efter model og forhandler.

Hvor lang tid tager det at lave slush ice

Tiden det tager at lave slush ice afhænger af mange faktorer. Festbamsens slush ice maskiner tager typisk mellem 45 minutter og to timer, alt efter hvilken model der er tale om.

Nogle af de faktorer der spiller ind på hvor lang tid det tager at lave slush ice er blandt andet temperaturen på vandet og slush ice koncentraten der kommer i maskinen. Det spiller også ind, om den plads det anbefales at have rundt om maskinen overholdes – det kan hjælpe maskinen til at køle bedre og dermed mere effektivt. Det rigtige blandingsforhold mellem saft og vand har også meget at sige, både i forhold til tid, konsistens og ikke mindst slush ice maskinens holdbarhed. Da vi har flere forskellige størrelser maskiner spiller det også ind.

Hvad er slush ice lavet af

Slush ice er lavet af saft og vand, som er blandet til at give en bestemt sukkerprocent. Derefter køles saften ned til frostgrader, imens der røres rundt i saften.

Er du på jagt efter bestemte ingredienser, så har vi angivet dem på de enkelte produktsider for den slush ice koncentrat som vi sælger. Har du yderligere spørgsmål, er vi klar til at hjælpe.

Hvordan laver man slush ice med maskine

Det er meget brugervenligt at lave slush ice med maskiner fra Festbamsen. Ved udlejning får du en grundig gennemgang af maskinen, så du er rustet til at bruge den. Derudover får du en ‘quick guide’ med, hvor du finder svar på de spørgsmål du måtte have. Derudover har du selvfølgelig en hotline til Festbamsen, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs.

Hvordan virker en slush ice maskine

Slush ice maskinen virker ved at fryse en blanding af saft og vand til under frysepunktet imens at blandingen omrøres. For at få den rette konsistens og ikke skade maskinen kræver det at blandingsforholdet er korrekt. Her anbefaler vi kun at bruge saft beregnet til slush ice, og det er ikke tilladt at bruge andet saft en det fra Festbamsen i vores maskiner, medmindre andet er skriftligt aftalt.

Hvor kan jeg leje en slush ice maskine

Hos Festbamsen er vores primære ydelse udlejning af slush ice maskiner. Vi har derfor stor erfaring med det, hvilket betyder at du kan være tryg. Vi har flere forskellige størrelser at vælge imellem, til priser hvor de fleste kan være med.