Slush Ice Maskine til hjemmebrug

Når du har brug for at forkæle dig selv eller dine børn lidt ekstra i varmen!

Ariete Slush Ice Maskine til hjemmebrug

ariete-slush-ice-maskine-til-hjemmebrug

Kr. 287.00

Køb her

KitchPro Slush Ice Maskine til hjemmebrug

kitchpro slushice maskine hjemme

Kr. 289.00

Køb her

Køb en slush ice maskine til hjemmebrug

Drømmer du nogle gange om at få din egen slush ice maskine derhjemme? Hvis du skal ud og købe en “rigtig” professionel slush ice maskine, så kommer det til at give et godt indhug i opsparingen. I stedet kan man købe en slush ice maskine til hjemmebrug, flere forskellige steder.

[Skal du ikke bruge en helt maskine, så læs mere om et smart slush ice maker krus her]

Maskinerne laver ikke den færdige slush ice som man kender, men i stedet laver den isen dertil, så man kan lave sine egne “snow cones”, som du formentlig har set i diverse amerikanske serier, hvor det er meget populært.

Udover at maskinen kun koster en brøkdel i forhold til en “rigtig” maskine, så har slush ice maskinen til hjemmebrug flere forskellige fordele:

  • Koster kun en brøkdel
  • Larmer ikke
  • Er ikke lang tid om at blive klar
  • Bruger ikke en masse strøm
  • Du behøver ikke at lave en stor portion ad gangen
  • Fylder ikke en masse, når den ikke bruges

Derfor er det værd at overveje at en slush ice maskine til hjemmebrug, når du skal have dit kolde sus i hverdagene. Når du skal holde en større fest, kan du derfor leje en slush ice maskine i stedet. Så slipper du også for bøvl med rengøring mv.

Du kan vælge om du vil bruge din slush ice maskine til hjemmebrug med alm. saft, eller om du vil have rigtig slush ice koncentrat, for at få de helt rigtige smage. Ved at vælge den “rigtige” slush ice saft, så får du en tykkere sirup, som gør at smagen bliver kraftigere og ikke så vandet, som du måske kan opleve ellers.

Ofte stillede spørgsmål om slush ice

En slush ice maskine, hvad enten det er den “rigtige” eller en til hjemmebrug, så er det ikke allemandseje. Derfor kan du formentlig godt have en del spørgsmål om slush ice maskiner. Vi har samlet en FAQ side med de oftest stillede spørgsmål, hvor du måske kan få svar.

Ariete Slush Ice Maskine til hjemmebrug

ariete-slush-ice-maskine-til-hjemmebrug

Kr. 341,-

Køb her

Slush Ice Maskine til hjemmebrug

Kr. 249.00

Køb her