lej fadølsanlæg

Find nemt et fadølsanlæg nær dig

(Pssst… mange udlejere har også meget andet sjovt til festen!)

Lej fadølsanlæg i hele Danmark

Planlægger du en fest, og ønsker du at gøre den til noget særligt? Så kan du leje et fadølsanlæg i nærheden. Hos Festbamsen kan du finde fadølsanlæg fra udlejere i hele Danmark.

Vi hjælper også med at finde det rigtige fadølsanlæg til enhver lejlighed: Fødselsdagsfest, konfirmation, bryllup og andre festlige lejligheder der kræver en lille ting ekstra.

Lej et fadølsanlæg til din fest

Et fadølsanlæg til din fest skaber en god stemning, hvilket altid er meget populært blandt både unge og ældre. For at lave fadøl med et lejet fadølsanlæg skal du bruge en stikkontakt, og det hjælper at have lidt erfaring med skænkning af fadøl. Men det vigtigste er, at dine gæster nyder en kold frisk fadøl, som vil give dem minder om de gode fester de tidligere har været med til.

Gode grunde til at vælge en “rigtig” udlejer

Du kan trygt finde en udlejer af fadølsanlæg igennem Festbamsen. Vores udlejere sørger for at fadølsanlægget er i tip top stand.

Fadølsanlægget er (selvfølgelig) vedligeholdt og rengjort når du modtager dem, og det er nemt at leje fadølsanlægget.

Indrømmet – der er penge at spare, hvis man kender nogen der har et anlæg man kan leje billigt. Standen kan dog være meget varierende, og fedt samt rester fra tidligere brug, kan være prisen ved at spare nogle få kroner.

Vi anbefaler at du lejer hos en “rigtig” udlejer, som både har anlæg af høj kvalitet, og som er registreret hos fødevarestyrrelsen – det betyder at der kan komme kontrol hos udlejeren, og vil oftest betyde at udlejeren har styr på fødevaresikkerheden.

Få derfor ro i maven, så der er plads til kolde fadøl – og så kan du nyde din fest.

 • Høj kvalitet
  Når festen er planlagt, skal resten gerne køre glidende. Udlejere har oftest nyere anlæg fra anerkendte producenter
 • Hurtig klar
  Anlæg der løbende bliver tjekket, rengjort og serviceret sørger for hurtig klargøring af kolde fadøl
 • Lavt støjniveau
  Fadølsanlæg kan larme en smule. Det kan du ikke undgå, men pga. den højere kvalitet, vil der oftest være mindre larm her
 • Underlagt fødevarelovgivning
  Egentlig er alle underlagt dem, men professionelle udlejere er oftest mere opmærksom på regler, og har styr på egenkontrol og hygiejne

Find udlejer af fadølsanlæg her

Skab en god stemning

Med et fadølsanlæg er bunden lagt til at skabe den perfekte stemning til festen. Både unge som ældre nyder en kold fadøl fra hanen, og der er derfor hurtigt skaffet lidt ekstra point, hvis den er på plads, når du inviterer til fest!

Hos de fleste udlejere er der et rigtig fint udvalg af forskellige fustager, så du kan få lige din yndlingsfadøl.

Hvilke smage der er, er oftest tilpasset sæsonen. Derfor kan du de fleste steder få netop de smage og varianter der er mest populære på det tidspunkt hvor din fest afholdes.

 

Book nemt fadølsanlæg og andet

Det er forskelligt fra udlejer til udlejer, hvordan du booker deres fadølsanlæg og andet sjovt til festen.

Skulle du have brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte os – dog er det ofte meget nemmere at tage direkte fat i udlejeren! De kender deres produkter specifikt bedre end os, og kan svare på spørgsmål om tilgængelighed mv.

Du bliver viderestillet til den enkelte udlejer, efter du har indtastet postnummeret på det sted du skal holde din fest og valgt udlejer.

(Bemærk at de Storkøbenhavnske postnumre er samlet under postnummer 1000) 

Meget mere end fadøl…

At holde en fest kræver meget mere end at leje et fadølsanlæg. Hvis du skal leje andre ting, så kan vi hos Festbamsen også hjælpe dig med det.

Festbamsen startede oprindeligt med udlejning af slush ice maskiner, inden vi skiftede om til den udlejningsportal som vi er i dag.

Uanset om festen du skal holde er lille, og kun kræver et lille fadølsanlæg, eller om du skal have meget mere til festen, så finder du det derfor hos Festbamsen.

I topmenuen, samt menuen i forbindelse med denne tekst, kan du finde et hav af yderligere kategorier, som hjælper dig med at finde en udlejer af netop det du skal bruge til festen!

Vi glæder os til at være med til at gøre din fest en smule mere uforglemmelig!

Find udlejer af fadølsanlæg her