Om Festbamsen

Fra lille lokal udlejer, til at hjælpe med at finde den rigtige udlejer i hele Danmark

Hej :o)

Mit navn er Jesper, og det er mig der i tidernes morgen startede Festbamsen.dk

Historien om Festbamsen – og den rejse vi har været på, kan du læse nedenfor, hvis du er interesseret.

Vi startede som en lille udlejer af slush ice maskiner, men er i sensommeren 2021 gået fra at være udlejer, til at være en portal, hvor du kan finde en festudlejer i dit lokalområde.

Hos Festbamsen elsker vi at være med til at skabe minder, og som udlejer satte vi en dyd i at sikre problemfri fester for vores mange kunder.

Målet var (og er stadig), at være et sted hvor vi selv gerne vil være kunder. Det er din garanti for at bruge Festbamsen til din fest.

Selvom vi nu kun er mellemmand, så håber vi stadig på at måtte være en del af jeres gode oplevelse, og at du vil anbefale dine venner og bekendte at bruge Festbamsen

Vidste du at Festbamsen startede som en lille udlejer af slush ice maskiner?

Her får du historien om vores rejse…

Til at starte med, kun med en enkelt lille slush ice maskine. MEN – planerne er store og derfor bliver der løbende udvidet med større maskiner og andet end blot slush ice maskiner.

Ideen opstod efter jeg engang selv lejede en slush ice maskine til min fødselsdag. Jeg lejede den største maskine jeg kunne finde. – Hvis der skal være fest, så lad der være fest!

Efter et par timer, og efter vi alle havde fået rigeligt med slush ice måtte vi dog sande at der var meget tilbage i maskinen endnu. Derfor endte det nærmest med at hænge os ud af halsen til sidst.

Det allerstørste er derfor ikke altid det bedste måtte jeg sande, og så var der lagt i skeen til Festbamsen.dk.

Jeg undersøgte markedet og fandt en slush ice maskine på kun 3 liter. Den var beregnet til mindre barer og diskoteker, samt til private.
Maskinen kunne jeg ikke finde hos andre firmaer med festudlejning.

Derfor endte jeg med at købe maskinen og begynde at designe festbamsen.dk.

Maskinen er perfekt til børnefødselsdag og mindre fester, samt til fester hvor der ønskes slush ice shots. 3 liter er faktisk nok til 150 shots på 2 cl hver, som de små shotglas man køber i supermarkedet typisk er på.

Det viste sig dog hurtigt at der også var stor efterspørgsel efter større modeller. Især til at booke slush ice maskiner til konfirmation. Derfor måtte jeg bukke under for presset i vinteren 2018/19. Her købte jeg en større maskine også, samt tilføjede flere relaterede produkter såsom klapborde og klapstole. Senere er der også kommet beer pong borde til udlejning også.

Virksomheden er stadig i sin spæde begyndelse, men drømmen om at kunne leve af at give mine kunder nogle uforglemmelige øjeblikke lever i bedste velgående.

Samtidig har jeg en ambition om at være med til at begrænse verdens ressourcer. Det gør jeg ved ikke at levere engangsartikler af plastik, såsom sugerør og plastikkrus med som standard.
Det betyder også at jeg skiller mig lidt ud fra mængden ved ikke at levere engangsartikler med som standard, som mange af de øvrige udlejere gør. I mange tilfælde bruges det ikke uanset, da det sjældent passer til temaet på festen.

Derfor kan der tilkøbes nogle mere miljøvenlige alternativer i pap, papir, træ og lignende, hvis det skulle ønskes. Det er dog ikke det primære forretningsområde, og udvalget er derfor ikke det største.

Målet er i første omgang at være den foretrukne når du skal leje en slush ice maskine i Herning, Ikast og de lokale byer i dette område.

Målet nåes ved at være nærværende og tilbyde en god kundeservice, og samtidig have nogle konkurrencedygtige priser hvor de fleste kan være med.

Reklamebeskyttelse

Reklamebeskyttelse

www.reklamebeskyttelse.dk