Sukkerfri Slush Ice Saft

Slush ice saft er normalt kendetegnet ved at indeholde masser af sukker, og kan derfor være en energibombe uden lige til børnefødselsdagen.

Vil du gerne spare på sukkeret, men stadig gerne have slush ice til festen, børnefødselsdagen – eller for den sags skyld bare til at gøre hverdagen lidt sjovere, så har vi her samlet et overblik over sukkerfri slush ice saft.

Vi har på denne side et stort udvalg af sukkerfri slush ice saft (som man også mere professionelt kalder sukkerfri slush ice koncentrat, da det er i en mere koncentreret form end normal saft).

Udvalget er endnu ikke helt så stort som du kender fra almindelig slush ice koncentrat, men det bliver større løbende, og vi tilføjer derfor også løbende her på siden.

Derfor er der også en god chance for at du kan finde din yndlings slush ice smag her på siden. Hvis ikke, så se også vores anden side som indeholder slush ice koncentrat med sukker.

Sukkerfri slush ice saft i 2 liters dunke

Skal du bruge slush ice saft i 2 liters dunke i stedet? Nedenfor finder du et stort udvalg af populære smage. 2 liters sukkerfri slush ice saft dunke giver dig 12 liter færdig slush ice, som typisk er i en normalt slush ice maskine.

Hvis du ender med at have slush ice i overskud er den yderligere fordel ved sukkerfri slush ice koncentrat at der netop ikke er sukker i, og det derfor kan drikkes som saftevand med god samvittighed også. Her iblandes blot ekstra vand.

Bemærk at 2-liters dunke med slush ice bestilles hos en ekstern partner, og ikke fra Festbamsen. Du viderestilles derfor fra Festbamsen, når du klikker på nedenstående links. Prisen kan have ændret sig siden sidst vi tjekkede – hvis det sker, er det prisen på den eksterne side der er den korrekte!

Hindbær (Rød)

2 liter
Giver 12 liter
SUKKERFRI SLUSH ICE

kr. 89,95 

Køb her

Jordbær (Rød)

2 liter
Giver 12 liter
SUKKERFRI SLUSH ICE

kr. 89,95 

Køb her

Blå Hindbær (Blå)

2 liter
Giver 12 liter
SUKKERFRI SLUSH ICE

kr. 89,95 

Køb her

 

Sukkerfri slush ice saft i 5 liters dunke

Kan du bare ikke få nok slush ice saft? (Det forstår vi godt, for at være ærlige!).

Med disse sukkerfri slush ice varianter kan din slush ice nydes med bedre samvittighed, uden at du går ned på selvforkælelse. De kalder vi win-win!

Bemærk at dunkene med slush ice saft bestilles hos en ekstern partner, og ikke fra Festbamsen. Du viderestilles derfor fra Festbamsen, når du klikker på nedenstående links. Prisen kan have ændret sig siden sidst vi tjekkede – hvis det sker, er det prisen på den eksterne side der er den korrekte!

Hindbær (Rød)

5 liter
Giver 30 liter
Scoop
SUKKERFRI SLUSH ICE

kr. 599,-

Køb her

Cool Blue (Blå)

5 liter
Giver 30 liter
Scoop
SUKKERFRI SLUSH ICE

kr. 599,-

Køb her

Jolly Cola

5 liter
Giver 30 liter
Scoop
SUKKERFRI SLUSH ICE

kr. 599,-]

Køb her

Sukkerfri Slush ice koncentrat forhandlere

Der findes mange forskellige forhandlere af slush ice koncentrat og slush ice saft i Danmark. Det kan derfor være svært at vælge den rette. Hos Festbamsen holder vi løbende øje med priser, lagerstatus, kundetilfredshed mv. for de enkelte forhandlere af slush ice koncentrat. Derfor vil du hos Festbamsen blive henvist til forhandlere som vi selv vil vælge blandt, når vi køber slush ice, hvad enten det er i store eller små mængder.

Derfor vil vi anbefale at du overvejer nedenstående leverandører, hvis ikke allerede du har valgt en slush ice koncentrat forhandler ud fra hvilke smage der findes, i ovenstående bokse.

Populære smage til sukkerfri slush ice

Her finder du mange populære smage, som du kender fra de slush ices du køber andre steder. Her får børnene deres yndlingssmage, og de voksne får de smage som de skal bruge til deres iskolde og forfriskende drinks. Vælg din favorit slush ice, når du booker slush ice maskinen – og køb ekstra af din yndlingssmag, så du ikke risikerer at løbe tør midt i festen.