Leje af Candyfloss maskine

Find nemt en candyfloss maskine nær dig

(Pssst… mange udlejere har også meget andet sjovt til festen!)

Lej candyfloss maskine i hele Danmark

Enten hader man candyfloss fordi det er klistret, eller også så elsker man den søde, luftige smag kombineret med smukke farver, som kan tilpasset ens tema.

Eftersom du er endt på denne side, så er der nok størst sandsynlighed for at du er blandt de sidste – dem der elsker candyfloss. Velkommen i klubben, kan vi kun sige. Vi er også kæmpe-fans af candyfloss!

Lej en candyfloss maskine til din fest

Det mest populære farver, når det kommer til candyfloss er rød og blå – eller lyserød og lyseblå i baby pastelfarver, er det snarere. Dog er der uendelige muligheder.

Hos mange udlejere kan du selv vælge hvilke farver du vil have, mens andre kan være mere låst i deres farvevalg. Når alt kommer til alt, er det dog primært blot sukker med farvestof, så det er rimelig nemt at kunne lave selve sukkeret selv.

Gode grunde til at vælge en “rigtig” udlejer

Du kan trygt finde en udlejer af candyfloss maskiner igennem Festbamsen. Vores udlejere sørger for at candyfloss maskinen er i tip top stand.

Candyfloss maskinen er (selvfølgelig) vedligeholdt og rengjort når du modtager dem, og det er nemt at leje popcorn maskinen.

Indrømmet – der er penge at spare, hvis man kender nogen der har en candyfloss maskine man kan leje billigt. Standen kan dog være meget varierende, ligesom der ikke er krav til vedligeholdelse og rengøring af ens egen private maskine.

Vi anbefaler at du lejer hos en “rigtig” udlejer, som både har kvalitets candyfloss maskiner, og som er registreret hos fødevarestyrrelsen – det betyder at der kan komme kontrol hos udlejeren, og vil oftest betyde at udlejeren har styr på fødevaresikkerheden.

Få derfor ro i maven, så der er plads til candyfloss i den – og så kan du nyde din fest.

 • Høj kvalitet
  Når festen er planlagt, skal resten gerne køre glidende. Udlejere har oftest nyere maskiner fra anerkendte producenter
 • Hurtig klar
  Maskiner der løbende bliver tjekket, rengjort og serviceret sørger for hurtig klargøring af softice
 • Lavt støjniveau
  Candyfloss maskiner kan larme en smule. Det kan du ikke undgå, men pga. den højere kvalitet, vil der oftest være mindre larm her
 • Underlagt fødevarelovgivning
  Egentlig er alle underlagt dem, men professionelle udlejere er oftest mere opmærksom på regler, og har styr på egenkontrol og hygiejne

Find udlejer af candyfloss maskine her

Skab en god stemning

Børn såvel som voksne sætter pris på en candyfloss maskine til din næste fest. Der kommer minder tilbage til dengang sneen nåede toppen af huset, sommeren varede længere og græsset var grønnere. Med andre ord – der kommer nemt nostalgiske tanker frem, når candyfloss maskinen opdages til festen.

Derfor er candyfloss maskinen rigtig god til at være en samtale-starter, både blandt de gæster der allerede kender hinanden, men ikke mindst også blandt dem som endnu ikke kender nogen.

Derfor kan det være et rigtig fint indslag til festen, at have en candyfloss maskine. Til voksenfesten, kan der i øvrigt også laves nogle lækre candyfloss drinks, som vil betage dine gæster!

 

Book nemt candyfloss maskiner og andet

Det er forskelligt fra udlejer til udlejer, hvordan du booker deres candyfloss maskiner og andre sjove funfood artikler til din kommende fest.

Skulle du have brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte os – dog er det ofte nemmere at tage direkte fat i udlejeren! De kender deres produkter specifikt bedre end os, og kan svare på spørgsmål om tilgængelighed mv.

Du bliver viderestillet til den enkelte udlejer, efter du har indtastet postnummeret på det sted du skal holde din fest og valgt udlejer.

(Bemærk at de Storkøbenhavnske postnumre er samlet under postnummer 1000) 

Meget mere end candyfloss…

At holde en fest kræver meget mere end en candyfloss maskine. Hvis du skal leje andre ting, så kan vi hos Festbamsen også hjælpe dig med det.

Festbamsen startede oprindeligt med udlejning af slush ice maskiner og salg af slush ice koncentrat, inden vi skiftede om til den udlejningsportal som vi er i dag.

Uanset om festen du skal holde er lille, og kun kræver en candyfloss maskine, eller om du skal have meget mere til festen, så finder du det derfor hos Festbamsen.

I topmenuen, samt menuen i forbindelse med denne tekst, kan du finde et hav af yderligere kategorier, som hjælper dig med at finde en udlejer af netop det du skal bruge til festen!

Vi glæder os til at være med til at gøre din fest en smule mere uforglemmelig!

Find udlejer af candyfloss maskine her