Popcorn maskine leje

Find nemt en popcorn maskine nær dig

(Pssst… mange udlejere har også meget andet sjovt til festen!)

Popcorn maskine leje i hele Danmark

Planlægger du en fest, og ønsker du at gøre den til noget særligt? Så kan du leje en popcornmaskine i nærheden. Hos Festbamsen kan vi tilbyde dig popcornmaskiner til udlejning til konkurrencedygtige priser.

Vi hjælper også med at finde den rigtige popcorn maskine model til enhver lejlighed: Fødselsdagsfest, konfirmation, bryllup og andre festlige lejligheder der kræver en lille ting ekstra.

Lej en popcorn maskine til din fest

En popcornmaskine til din fest skaber en god stemning, hvilket altid er meget populært blandt både børn og voksne. For at lave popcorn med en lejet popcorn maskine skal du bruge en stikkontakt, og det hjælper at have lidt erfaring med tilberedning af popcorn. Men det vigtigste er, at dine gæster nyder popcornduften, som vil give dem minder om de gode gamle dage.

Popcorn er en af de sundere snacks, da de indeholder masser af fibre. Hvis du samtidig holder lidt igen med salten. Når du laver popcorn med kokosolie, får du nemt smagen og duften, som du kender fra biografen. Så du kan med god samvittighed tilføje leje af popcorn maskine til tjeklisten til din kommende fest!

Gode grunde til at vælge en “rigtig” udlejer

Du kan trygt finde en popcorn maskine udlejer igennem Festbamsen. Vores udlejere sørger for at popcorn maskinen er i tip top stand.

Popcornmaskinerne er (selvfølgelig) vedligeholdt og rengjorte når du modtager dem, og det er nemt at leje popcorn maskinen.

Indrømmet – der er penge at spare, hvis man kender nogen der har en maskine man kan leje billigt. Standen kan dog være meget varierende, og fedt samt rester fra tidligere brug, kan være prisen ved at spare nogle få kroner.

Vi anbefaler at du lejer hos en “rigtig” udlejer, som både har kvalitets popcorn maskiner, og som er registreret hos fødevarestyrrelsen – det betyder at der kan komme kontrol hos udlejeren, og vil oftest betyde at udlejeren har styr på fødevaresikkerheden.

Få derfor ro i maven, så der er plads til popcorn i den – og så kan du nyde din fest.

 • Høj kvalitet
  Når festen er planlagt, skal resten gerne køre glidende. Udlejere har oftest nyere maskiner fra anerkendte producenter
 • Hurtig klar
  Maskiner der løbende bliver tjekket, rengjort og serviceret sørger for hurtig klargøring af popcorn
 • Lavt støjniveau
  Popcorn maskiner kan larme en smule. Det kan du ikke undgå, men pga. den højere kvalitet, vil der oftest være mindre larm her
 • Underlagt fødevarelovgivning
  Egentlig er alle underlagt dem, men professionelle udlejere er oftest mere opmærksom på regler, og har styr på egenkontrol og hygiejne

Find udlejer af popcorn maskine her

Skab en god stemning

Leje af en popcorn maskine giver (selvfølgelig) popcorn til gæsterne. Derudover får du også en rigtig god stemning: Lyden af popcorn der popper og ikke mindst duften af friske popcorn, skaber en stemning som du kender fra biografen, cirkus, forlystelsesparker og lignende.

En popcorn maskine er ideelt til både voksne og børn. De fleste elsker popcorn, hvilket gør det til en ideel snack til festen. 

Med andre ord: Uanset om du skal holde børnefødselsdag, studenterfest, firmafest, bryllup eller noget helt andet, så vil de fleste blive positivt overraskede over tilstedeværelsen af en popcorn maskine til festen!

 

Book nemt popcorn maskiner og andet

Det er forskelligt fra udlejer til udlejer, hvordan du booker deres popcorn maskiner og andet sjovt til festen.

Skulle du have brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte os – dog er det ofte nemmere at tage direkte fat i udlejeren! De kender deres produkter specifikt bedre end os, og kan svare på spørgsmål om tilgængelighed mv.

Du bliver viderestillet til den enkelte udlejer, efter du har indtastet postnummeret på det sted du skal holde din fest og valgt udlejer.

(Bemærk at de Storkøbenhavnske postnumre er samlet under postnummer 1000) 

Meget mere end popcorn…

At holde en fest kræver meget mere end en popcorn maskine. Hvis du skal leje andre ting, så kan vi hos Festbamsen også hjælpe dig med det.

Festbamsen startede oprindeligt med udlejning af slush ice maskiner, inden vi skiftede om til den udlejningsportal som vi er i dag.

Uanset om festen du skal holde er lille, og kun kræver en popcorn maskine, eller om du skal have meget mere til festen, så finder du det derfor hos Festbamsen.

I topmenuen, samt menuen i forbindelse med denne tekst, kan du finde et hav af yderligere kategorier, som hjælper dig med at finde en udlejer af netop det du skal bruge til festen!

Vi glæder os til at være med til at gøre din fest en smule mere uforglemmelig!

Find udlejer af popcorn maskine her