Leje af softice maskine

Find nemt en softice maskine nær dig

(Pssst… mange udlejere har også meget andet sjovt til festen!)

Lej softice maskine i hele Danmark

Leder du efter en unik måde at underholde dine gæster til din næste fest? Lej en softice maskine! Denne sjove, men klassiske is-godbid kan nydes af alle og vil helt sikkert få alle til at tale om festen.

Udover at være en god måde at køle af på en varm dag, er softices også gode til fødselsdagsfester, klassefester og meget mere.

Med andre ord, så er det en nem, overskuelig og ikke mindst lækker dessert, som du kan få til din næste fest!

Lej en softice maskine til din fest

Ønsker du at tilføje et element af sjov til din næste fest? Lej en softice maskine! Så er desserten hurtigt på plads, og den kan bruges for sig selv, eller sammen med pandekager, vafler, dekoreres på utallige måder mv.

Derudover er de nemme at sætte op og lige så nemme at rydde op – så du kan være sikker på, at din fest bliver ren og organiseret, når den er overstået!

Gode grunde til at vælge en “rigtig” udlejer

Du kan trygt finde en udlejer af softice maskiner igennem Festbamsen. Vores udlejere sørger for at softice maskinen er i tip top stand.

Softice maskinen er (selvfølgelig) vedligeholdt og rengjort når du modtager dem, og det er nemt at leje popcorn maskinen.

Indrømmet – der er penge at spare, hvis man kender nogen der har en softice maskine man kan leje billigt. Standen kan dog være meget varierende, ligesom der ikke er krav til vedligeholdelse og rengøring af ens private maskine.

Vi anbefaler at du lejer hos en “rigtig” udlejer, som både har kvalitets softice maskiner, og som er registreret hos fødevarestyrrelsen – det betyder at der kan komme kontrol hos udlejeren, og vil oftest betyde at udlejeren har styr på fødevaresikkerheden.

Få derfor ro i maven, så der er plads til softice i den – og så kan du nyde din fest.

 • Høj kvalitet
  Når festen er planlagt, skal resten gerne køre glidende. Udlejere har oftest nyere maskiner fra anerkendte producenter
 • Hurtig klar
  Maskiner der løbende bliver tjekket, rengjort og serviceret sørger for hurtig klargøring af softice
 • Lavt støjniveau
  Softice maskiner kan larme en smule. Det kan du ikke undgå, men pga. den højere kvalitet, vil der oftest være mindre larm her
 • Underlagt fødevarelovgivning
  Egentlig er alle underlagt dem, men professionelle udlejere er oftest mere opmærksom på regler, og har styr på egenkontrol og hygiejne

Find udlejer af softice maskine her

Skab en god stemning

At leje en softice maskine til din fest giver en god stemning ved dessertbordene, hvis det bruges til spisning. Skal den bruges i mindre omfang, som fx. til et kortere arrangement, er det også en perfekt måde at blive nedkølet på.

Både børn og voksne elsker det, hvis du lejer en softice maskine, og der kan hurtigt komme til at gå konkurrence i hvem der formår at lave den lækreste softice, eller hvem der er bedst til at få den flot hældt op.

Med andre ord: Uanset om du skal holde børnefødselsdag, studenterfest, firmafest, bryllup eller noget helt andet, så vil de fleste blive positivt overraskede over tilstedeværelsen af en softice maskine til festen!

 

Book nemt softice maskiner og andet

Det er forskelligt fra udlejer til udlejer, hvordan du booker deres softice maskiner og andet sjovt til festen.

Skulle du have brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte os – dog er det ofte nemmere at tage direkte fat i udlejeren! De kender deres produkter specifikt bedre end os, og kan svare på spørgsmål om tilgængelighed mv.

Du bliver viderestillet til den enkelte udlejer, efter du har indtastet postnummeret på det sted du skal holde din fest og valgt udlejer.

(Bemærk at de Storkøbenhavnske postnumre er samlet under postnummer 1000) 

Meget mere end softice…

At holde en fest kræver meget mere end en softice maskine. Hvis du skal leje andre ting, så kan vi hos Festbamsen også hjælpe dig med det.

Festbamsen startede oprindeligt med udlejning af slush ice maskiner, inden vi skiftede om til den udlejningsportal som vi er i dag.

Uanset om festen du skal holde er lille, og kun kræver en softice maskine, eller om du skal have meget mere til festen, så finder du det derfor hos Festbamsen.

I topmenuen, samt menuen i forbindelse med denne tekst, kan du finde et hav af yderligere kategorier, som hjælper dig med at finde en udlejer af netop det du skal bruge til festen!

Vi glæder os til at være med til at gøre din fest en smule mere uforglemmelig!

Find udlejer af softice maskine her