Var det noget med en slush ice maskine til jeres næste firmafest?

Skal der være fest – så lad der være fest, og der er ikke meget der er mere festligt end en slush ice maskine. Specielt på de varme dage der ligger foran os, og uanset om du er til varianten med alkohol eller foretrækker den ”au naturel”, så er der rigeligt med muligheder for at forlyste sig.

Hvis du skal holde firmafest, er en slush ice maskine et rigtig godt valg, fordi slush ice i sig selv er festligt med de forskellige farver og smagsvarianter, som løfter festen til et endnu højere niveau, og hvad der er endnu bedre – en slush ice bliver aldrig doven!

Et sikkert hit til firmafesten

Firmafester er en glimrende måde at ryste folk sammen på, du løsner slipset lidt, smækker fødderne op og snakker med dem du ikke normalt får vekslet et ord med, det giver en følelse af fællesskab, og skaber generelt god stemning og trivsel på arbejdspladsen.

Hos festbamsen.dk kan du leje slush ice maskiner til din næste firmafest, og få fat i lige præcis den variant der passer til dit arrangement, hvor der tilbydes en lille maskine på 3 liter – perfekt til shots – og en større variant med to beholdere på 12 liter hver til drinks med slush ice.

Festbamsen.dk – din partner til firmafesten

En slush ice maskine fra festbamsen.dk kommer med mulighed for flere forskellige smagsvarianter:

  • Filur – en smag der minder meget om Filur, og som mange kan huske, så var den populære is med det glade ansigt et absolut hit om sommeren.
  • Grøn Sport – hvem kan ikke huske de gode gamle grønne sportsdrikke som man kunne drikke litervis af når det var varmt? Her er der dømt rigtig nostalgi.
  • Cola – en klassiker der kan drikkes året rundt, men når det virkelig er varmt, så er det en velsignelse at skifte brusen ud med is.
  • Hindbær – en frisk bestseller, og et hit hos alle, med god grund.

Fordelene ved en slush ice maskine til firmafesten

Ud over det åbenlyse festlige indslag slush ice er i sig selv, så kan en maskine lejes relativt billigt til din næste firmafest – og den leveres endda rengjort og med koncentrat der medfølger som standard, hvor der dog kan tilkøbes mere hvis der er stemning for det.

Men herudover er der nærmest frie hænder til at lave lækre drinks med slush ice, eller afkølede shots – men pas på, for når festen kører og maskinen ligeså, så kan kulden og smagsvarianterne godt camouflere alkoholen!

Hvad festbamsen.dk ellers tilbyder

Når festen er i gang, og de iskolde drikke flyder, kan festbamsen.dk også levere opskrifter på drinks af forskellige smage og varianter, så du løber aldrig tør for inspiration.

Udover det så skal du naturligvis også have noget at putte din slush ice i og drikke af, så der er muligheder for at købe både glas til slush ice og endda sugerør med ske, så du kan få det hele med.

Hvis du er et legebarn, eller bare vil give den gas med lidt fysiske og motoriske lege, der godt kan være lidt svære at praktisere som festen skrider frem, så er der muligheder for at leje både et beer pong bord og et flip cup bord, der naturligvis begge kommer med det udstyr der skal til for at udøve legen.

Lej lille slush ice maskine

250,00 DKK / day

Lej maskinen 1-2 dage for 250 kr.
Lejer du maskinen flere dage er prisen 125 kr. pr. dag.

Inkl. 1 liter slush ice koncentrat (nok til 6 liter).
Ønsker du flere kan de tilkøbes her

Optaget til konfirmationen?
Kontakt os, så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe!

Varenummer (SKU): slush-3L Kategori:
Læs mere

Lej slush ice maskine med 2 beholdere

600,00 DKK / day

Lej maskinen 1-2 dage for 600 kr.
Lejer du maskinen flere dage er prisen 250 kr. pr. dag.

Inkl. 4 liter slush ice koncentrat (nok til 24 liter).
Ønsker du flere kan de tilkøbes her

Optaget til konfirmationen?
Kontakt os, så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe!

Varenummer (SKU): slush-2x10L Kategori:
Læs mere