Var det noget med en slush ice maskine til jeres næste firmafest?

Skal der være fest – så lad der være fest, og der er ikke meget der er mere festligt end en slush ice maskine. Specielt på de varme dage der ligger foran os, og uanset om du er til varianten med alkohol eller foretrækker den ”au naturel”, så er der rigeligt med muligheder for at forlyste sig.

Hvis du skal holde firmafest, er en slush ice maskine et rigtig godt valg, fordi slush ice i sig selv er festligt med de forskellige farver og smagsvarianter, som løfter festen til et endnu højere niveau, og hvad der er endnu bedre – en slush ice bliver aldrig doven!

Et sikkert hit til firmafesten

Firmafester er en glimrende måde at ryste folk sammen på, du løsner slipset lidt, smækker fødderne op og snakker med dem du ikke normalt får vekslet et ord med, det giver en følelse af fællesskab, og skaber generelt god stemning og trivsel på arbejdspladsen.

Hos festbamsen.dk kan du leje slush ice maskiner til din næste firmafest, og få fat i lige præcis den variant der passer til dit arrangement, hvor der tilbydes en lille maskine på 3 liter – perfekt til shots – og en større variant med to beholdere på 12 liter hver til drinks med slush ice.

Festbamsen.dk – din partner til firmafesten

En slush ice maskine fra festbamsen.dk kommer med mulighed for flere forskellige smagsvarianter. Vi startede med de mest populære, men har løbende bygget sortimentet op. Derudover har vores leverandør et stort udvalg, og du kan derfor få endnu flere end dem du ser i vores sortiment på siden – spørg blot løs, hvis du ønsker en smag vi ikke allerede har.

Du kan se det faste sortiment, som består af de mest populære og efterspurgte smage, nederst på denne side.

Fordelene ved en slush ice maskine til firmafesten

Ud over det åbenlyse festlige indslag slush ice er i sig selv, så kan en maskine lejes relativt billigt til din næste firmafest – og den leveres endda rengjort og med koncentrat der medfølger som standard, hvor der dog kan tilkøbes mere hvis der er stemning for det.

Men herudover er der nærmest frie hænder til at lave lækre drinks med slush ice, eller afkølede shots – men pas på, for når festen kører og maskinen ligeså, så kan kulden og smagsvarianterne godt camouflere alkoholen!

Hvad festbamsen.dk ellers tilbyder

Når festen er i gang, og de iskolde drikke flyder, kan festbamsen.dk også levere opskrifter på drinks af forskellige smage og varianter, så du løber aldrig tør for inspiration.

Udover det så skal du naturligvis også have noget at putte din slush ice i og drikke af, så der er muligheder for at købe både glas til slush ice og endda sugerør med ske, så du kan få det hele med.

Hvis du er et legebarn, eller bare vil give den gas med lidt fysiske og motoriske lege, der godt kan være lidt svære at praktisere som festen skrider frem, så er der muligheder for at leje både et beer pong bord og et flip cup bord, der naturligvis begge kommer med det udstyr der skal til for at udøve legen.