Polterabend i Herning, Ikast, silkeborg og omegn

At holde polterabend kan være en omstændig sag. For ikke at tale om en dyr sag. Det er dog oftest en festdag gommen og bruden ikke glemmer, og også en fest som deltagerne sent glemmer.

Oftest holdes polterabends hver for sig – en for gommen og en for bruden. Kan det gå op, så samles de to hold dog gerne sidst på aftenen. Samles man sidst på dagen/aftenen, vil der være nogle omkostninger der kan deles, i stedet for at de fordobles, og især her kan man hurtigt splejse til at sætte prikken over i’et i den famøse polterabend.

Slush ice maskine til polterabend

Mange bryllupper afholdes i løbet af sommeren, hvadenten det er forsommer, selve sommeren eller sensommeren. Det betyder at der er en lille chance for godt vejr (let’s face it – vi er jo i Danmark), og så kan stemningen lige få et boost opad med slush ice drinks eller slush ice shots. Længere nede på denne side finder du links til vores slush ice maskiner, som du kan leje når du planlægger polterabend.

Beer pong bord til polterabend

Beer pong borde kan bruges til at lave sjove konkurrencer til polterabend’en. Spil drengene mod pigerne i beer pong eller flip cup, og få afgjort hvem er går ind i ægteskabet med bukserne på party-wise.

Beer pong kendes især fra amerikanske film, men har også vundet indpas i den danske festkultur, og findes til mange typer fester og på flere natklubber nu. Udover selve beer pong bordet, findes der også et hav af festlege du kan lave med beer pong krus. Vi arbejder på at lave en guide til dette. Indtil da, så sig endelig til, for at få inspiration.

Photobooth til polterabend

Vi arbejder på højtryk for at få fat i en photobooth, som er oplagt til polterabend. Den vil kun blive udlejet i forbindelse med andre udlejningsartikler (fx slush ice maskiner og beer pong borde), så hvis du planlægger en polterabend og gerne vil leje en photobooth, så book et andet festligt indslag allerede nu, og få et godt tilbud på en photoboot til den polterabend du planlægger.

En photoboot til polterabend kan forevige en af de sidste aftener som fri mand/kvinde (hvis man er typen der går op i disse termer – af frygt for en shitstorm, vil vi dog gerne påpege at det er ment i sjov her). Print billederne ud til brudeparret eller lav et slideshow til brylluppet, hvor billederne afspilles løbende.

Sjove festlege til polterabend

Listen er lang. Hos Festbamsen kan du leje mange forskellige festlige indslag der er perfekte til polterabend. Surf rundt på siden, eller kontakt os for at finde det perfekte til den polterabend som I planlægger.

Lej til polterabend

Et lille udpluk over hvad vi har til polterabend.