fbpx

Derfor skal du have en photo booth til firmafesten

Er der snart firmafest på arbejdet, eller er der en anden begivenhed, hvor der skal sættes ekstra gang i festen?

Gør aftenen lidt sjovere med en photo booth. Det er dén der gør, at aftenen i den grad bliver foreviget, og det skaber et samlingspunkt for alle til festen. Læs mere om, hvorfor du skal anskaffe dig en photo booth til firmafesten.

Skab minder med dine kollegaer

Der er intet som et godt billede fra i går aftes, når man vågner dagen efter den sjoveste fest. En photobooth har en timer, så du kan tage latterskabende billeder foran kameraet. Billederne bliver automatisk gemt, så hele firmaet kan grine sammen af de sjove selfies og skøre poseringer.

Med en photo booth kan du få taget et billede med din yndlings-kollega, din afdeling eller din chef, og på den måde skabe tættere bånd og hyggelige minder som I altid kan se tilbage på. Den er også oplagt at leje til særlige begivenheder som fødselsdage, nytår, bryllupper og meget mere.

Husk at pynte flot op!

Hvis man pynter op til en fest, er man næsten sikker på, at det bliver en god aften. Man kan for eksempel vælge et tema som guld, sølv eller regnbuens farver. Pynt op på bordene med bordløbere, konfetti og fine tallerkener, så I allerede kommer i god stemning når I sætter jer til bors.

Husk at pynte ekstra fint op ved jeres photo booth til firmafesten, så billederne bliver ekstra festlige!

Man kan også arrangere festen med et udklædningstema, så alle dukker op i hver deres unikke og humoristiske outfit. Det er altid en god samtalestarter at være klædt ud, og det gør billederne endnu mere mindeværdige.

For at skabe en fantastisk stemning kan man også arrangere nogle fælles lege, som for eksempel en hemmelig udfordring under tallerkenen, som hver person skal udføre inden aftenen, er omme. Så er I sikre på at få et godt grin!