Generelle vilkår for leje hos Festbamsen.dk

Det er lejers ansvar at det lejede udstyr behandles ordentligt og at udstyret ikke beskadiges mens det er i lejers varetægt.

Beskadiges udstyret på nogen måde, så hæfter lejer for reparation eller anskaffelse af ny maskine.

Der betales for leje af udstyr senest ved afhentning, der kan betales kontant, med mobilepay eller med bankoverførsel, såfremt overførslen kan ses på udlejers kontoudtog inden afhentning.

Hvis ikke lejeperioden og tidspunkter der er aftalt overholdes, har Festbamsen.dk ret til at kræve ekstra betaling.

Transport af det lejede skal altid ske i en bil eller lukket og rengjort trailer.

Betingelser for annullering af leje

Mere end 48 timer før: Ingen betaling
24-48 timer før: Lejer hæfter for 50% af lejen
Under 24 timer før: Lejer hæfter for hele lejen

Annulleringen er først gyldig fra det tidspunkt at du har et svar fra Festbamsen.dk. Annullering kan ske pr. e-mail eller telefon.

Lejers ansvar

Lejer står altid til ansvar for al hærværk, tyveri og overbelastning af det lejede.

Lejer er ansvarlig for at der altid er en ansvarlig voksen til at holde opsyn med det lejede.

Specielt vedr. udlejning af slush ice

Slush ice maskinen skal altid fragtes opretstående, og må på intet tidspunkt ligge ned.

Der må kun tilsættes slush ice koncentrat og mikstur fra Festbamsen.dk, eller tilsvarende der er godkendt af Festbamsen.dk, samt alkohol (dog må Pernod aldrig tilsættes maskinen, da lugten derfra ikke kan fjernes).

Der må aldrig tilsættes isterninger, frugt eller andre ikke-flydende genstande, da disse kan beskadige maskinen (se i øvrigt ovenstående).

Maskinen vejer en del, og der skal derfor et solidt, fast underlag under maskinen, og den må ikke stillet på eksempelvis et foldebord eller lignende.

Rengøring og desinfektion er med i lejeprisen, lejer skal blot skylle maskinen efter brug og tørre den af med en varm, opvredet klud.

Maskinen må ikke være i det fri i dårligt vejr (f. eks. regn eller fugtigt vejr). Om natten, og når maskinen ikke er under konstant opsyn skal maskinen være anbragt indendør hvor der ikke er adgang til maskinen for insekter og skadedyr.

Levering og afhentning af lejede produkter

Levering er ikke inkluderet i prisen. Lejer står selv for afhentning inden for det aftalt tidsrum. Der er mulighed for gratis levering og afhentning, såfremt du kommer over vores fragtfri grænse.

For levering og afhentning gælder det altid at efter booking aftaler vi et tidspunkt, som skal overholdes, ligesom der skal informeres hvis tidspunktet skal ændres.

Såfremt der ønskes levering, kan dette i de fleste tilfælde arrangeres til nedenstående priser.

Priserne er betinget af at der stilles hjælp til rådighed (af en stærk person) i forbindelse med bæring for visse produkter (fx. stor slush ice maskine).

Levering og afhentning gælder kun i stueplan. Alt efter produkt kan det aftales at leveringen sker til andre etager mod evt. merpris. Dette kommer an på adgangsforhold mv. og aftales separat.