fbpx

Foråret og sommeren er som regel ens betydende med at der skal afholdes fest og hvad er der bedre end en god havefest? Er det netop den næste havefest som du har planer om at skulle arrangere og afholde, så kan det tænkes at en huskeliste dertil vil være fint for dig lige at skimme hurtigt igennem, for at se om du har fået det hele med i din planlægning.

Skab en helt særlig stemning med en havefest

Alene det at afholde en fest er et stort job der kræver at man kan have mange bolde i luften. Er du egentlig god til at have mange bolde i luften, så kan det stadig tænkes at en lille tjekliste eller lignende aldrig er helt af vejen, bare lige for at se om man skulle have misset noget i forbindelse med planlægningen af festen.

Man kan leje forsamlingshuse eller andre lokaler hvor festen kan afholdes, men det er også et kæmpe hit at holde en havefest på trods af det meget utilregnelige vejr vi har i Danmark. Grunden til at det trods vejr, i høj grad er forbundet med succes når der er tale om havefester er, at man med de rette festtelte kan få skabt en helt særlig stemning.

Festgården er en pragtfuld hjemmeside som du kan tjekke ud, for at se om der er noget du lige står og mangler, for alene ved lige at tjekke de muligheder for leje af f.eks. telt, service eller andet ud, så får du gennemgået alt det der kunne tænkes at blive bruge for til en hyggelig havefest.

Undgå fejleveringer med det rette firma

Skulle du studse over noget du mangler at få styr på i din planlægning, så husk at det ikke er hvor som helst og hvilket som helst firma der nødvendigvis er godt at benytte sig af når man skal leje udstyr og ting til festen. Når du skal modtage det du skal bruge, så er det som oftest kort inden at gæsterne vil ankomme og der er derfor sjældent plads til fejl som f.eks. forkert levering eller fejl og mangler ved leveringen.

Få at undgå at risikere at havne i en situation hvor man skal bakse med forkerte eller mangelfulde leveringer, kan det være en god idé at vælge et firma der i forvejen har mange år på bagen og selv går meget op i at levere ting og sager der er i perfekt og rengjort stand, så du ikke skal bryde hovedet med mere end nødvendigt.

De bedste fester er nogle gange de letteste fester

En havefest er selvfølgelig en fest der afholdes udendørs, men det betyder ikke at det absolut skal være i sommermånederne at det skal klares. Med et godt festtelt, hvor du har gulvet hævet fra jorden vil det sagtens kunne lade sig gøre at opvarme teltet inden gæsterne kommer, så de ikke skal sidde med jakker på hele festen igennem.

Hos Festgården tilbyder de som skrevet ikke kun teltudlejning men også en lang række andre ting som kan være nødvendige at have med i tankerne for at få den bedste dag. Der er desuden muligheder for at finde teltløsninger der ikke bare har den klassiske partytelts-form, men hvor du også kan gøre det hyggeligt med f.eks. en bue, hvor et orkester eller andet kan tage plads uden at tage gæsternes plads.

For nogle personer handler planlægning af en fest om at skabe den bedste oplevelse, men uden at man selv skal arbejde for meget. Her er der mange der er begyndt at se en fremragende løsning på at få et cateringfirma eller en madvogn til at stå og tilberede og servere forskellige retter løbende. Idéen er for mange et Win Win, fordi det i forvejen kan være svært at finde serveringspersonale der står klar til at fylde fade på buffetbordet eller kolde drikkevarer op løbende.