fbpx

Der er masser af fejre når nogen skal giftes. Er du kammerat eller veninde til én som skal giftes, så skal der selvfølgelig arrangeres et vildt polterabend, som aldrig vil blive glemt. Måske er det dig som lige pludselig er blevet dén som skal stå for festlighederne på denne dag, men måske ikke har prøvet det før. Heldigvis er der rigeligt med inspiration at finde, samt hjælp af få. Læs med her.

 

Hvordan det kommende polterabend skal være, kommer an på mange ting. For det første kommer det an på, hvad man er til. For det andet kan der være stor forskel på om det er et polterabend til mænd eller kun for kvinder. Måske gommen eller bruden selv vil være med til at arrangere denne dag, dog er det bare sjovere hvis det hele er lidt af en overraskelse for dem.

Det fede polterabend til mænd

Er det ren og skær mandedag der skal holdes i forbindelse med det kommende polterabend,

så kan du måske gøre brug af disse tips. Til et polterabend for mænd er det en god idé at arrangere, at der skal være en eller anden form for adrenalin-oplevelse i løbet af dagen. Ølsmagning eller et striphow er også en mulighed.

 

Polterabend for tøserne

Til et polterabend for kvinder, er det en rigtig god idé at tænke spa-oplevelser ind i planlægningen. Lækker brunch og selvforkælelse med et glas bobler, er ofte et hit. Derudover kunne en sjov tur i byen også være på sin plads, eventuelt hvor bruden skal have et sjovt kostume på. Ja, der findes mange gode tips, så det kan være en god idé at læse op på disse hvis ud har brug for hjælp. Du kan f.eks. tjekke showtown.dk ud for flere ideer. Husk nu, at det skal være en uforglemmelig dag med masser af sjov.